Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobilist rijdt met twee lekke banden door Alblasserdam (filmpje)

0

ALBLASSERDAM – Een dronken automobilist is zaterdagavond 28 mei 2016 op De Helling in Alblasserdam door de politie aangehouden voor rijden onder invloed. De oudere man reed met twee lekke autobanden door het dorp. Vermoedelijk heeft hij die eerder op de avond ergens lek gereden. Getuigen zagen hoe de man via de Edisonweg op zijn velgen richting de Dam reed. (zie filmpje)

Andere weggebruikers wisten de man aan de kant te krijgen. Daar bleek al snel dat de automobilist een flinke slok teveel op had. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau. Een blaastest moet uitwijzen hoeveel alcohol de bestuurder exact in zijn bloed heeft. Zodra dit bekend is, wordt dit bericht bijgewerkt.

De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Filmpje: Jurriaan Pot.
Foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_6999 (Medium) IMG_7017 (Medium) IMG_7025 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer