Tiplijn: 06-19541384

Onwel geworden arrestant (32) overleden in Dordrecht

4

DORDRECHT – De 32-jarige Dordtenaar die onwel werd na zijn aanhouding op dinsdag 17 mei is woensdag 25 mei overleden. Op 17 mei kregen hulpdiensten de melding dat een dronken persoon op straat lag op het Crabbehofpad in Dordrecht. Toen agenten arriveerden had ambulancepersoneel de man al nagekeken. Hij bleek inderdaad dronken. Een broeder en een agent ondersteunden de man bij het lopen naar de politiebus. De man spuugde vervolgens de broeder vol in het gezicht. Die deed daarvan ter plaatse aangifte en de man werd aangehouden.

Vervolgens is de man naar het nabijgelegen politiebureau gebracht. Na die rit van twee minuten bleek de man onwel. Agenten hebben hem gereanimeerd en de man werd overgebracht naar een ziekenhuis. De toestand van de man bleef zorgelijk en woensdag is de behandeling gestaakt. Omdat de man onwel werd na zijn aanhouding volgt een onderzoek door de Rijksrecherche.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Wordt toch tijd dat politie andere auto’s gaat nemen nu er zoveel personen komen te overlijden op korte ritjes. Ben benieuwd naar de uitwendige verwondingen deze keer!

  2. Politie zou toch horen te weten dat mensen die gaan overlijden vaak raar gedrag vertonen.

Reageer