Tiplijn: 06-19541384

Zwijndrechtenaar (50) aangehouden voor lastig vallen meisjes en vrouwen

0

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT – Een 50-jarige man uit Zwijndrecht is maandagmiddag 23 mei op de Brugweg in Zwijndrecht aangehouden. Hij voldeed aan een signalement in een lopend onderzoek naar meldingen van schennisplegen en onzedelijk betasten.

Twee weken geleden kreeg de politie meerdere meldingen van een actieve schennispleger op en rondom de Zwijndrechtse brug. Hij zou meisjes en vrouwen aanspreken en zijn geslachtsdeel laten zien. Later volgden tevens meldingen van onzedelijk betasten.

Alle informatie is de afgelopen twee weken zorgvuldig bekeken en onderzocht. Agenten surveilleerden ondertussen intensief in de omgeving van de brug, onder andere in burgerkleding. Zo ook maandagmiddag. Toen zagen agenten een man die voldeed aan één van de opgegeven signalementen in het onderzoek. Bovendien sprak hij een vrouw aan. Daarop arresteerden ze de Zwijndrechtenaar. Hij is meegenomen naar het politiebureau en wordt verhoord. Verder onderzoek moet uitwijzen of hij betrokken is bij de eerdere meldingen.

Andere verdachte
Eerder op de dag verhoorde de politie een andere verdachte. Deze man werd herkent van camerabeelden. De politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer