Tiplijn: 06-19541384

Politie verhoort verdachte van schennispleging rondom Stadsbrug

0

ZWIJNDRECHT/DORDRECHT – Meerdere meldingen van een schennispleger rondom de Stadsbrug tussen Dordrecht en Zwijndrecht zijn de afgelopen twee weken zorgvuldig bekeken en onderzocht. Daarbij hadden de rechercheurs te maken met diverse signalementen en dat maakte het lastig. Toch leidde het onderzoek naar een verdachte. De politie ging maandagochtend 23 mei met hem in gesprek.

Begin mei ontving de politie meerdere meldingen over een schennispleger rondom de Zwijndrechtse brug. Buiten de extra surveillances en alerte agenten op straat, spraken rechercheurs met de melders en getuigen. Daaruit kwamen verschillende signalementen naar voren.

Rechercheurs bekeken daarom ook camerabeelden en zagen daarop een man die voldeed aan één van de signalementen. Een wijkagent herkende hem en dat leidde maandagochtend naar een verhoor. De Dordtenaar zit op dit moment op het politiebureau en rechercheurs spreken uitgebreid met de man.

Ondanks het gesprek, is het nog steeds van belang dat de politie alle waardevolle informatie rondom deze meldingen ontvangt. Agenten houden extra aandacht voor het gebied rondom de brug. Ziet u iets verdachts? Of hebt u andere informatie? Geef deze door aan de politie in Rotterdam via 0900-8844. Vraagt u hierbij alstublieft naar de afdeling Zeden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer