Tiplijn: 06-19541384

Job (13) vermist vanuit Dordrecht (update)

0

DORDRECHT – Sinds maandagavond 23 mei 2016 is de 13-jarige Job uit Dordrecht vermist. De jongen werd rond 18.00 uur voor het laatst gezien op de Zuidendijk in de omgeving van de wijk Wielwijk, meldt de politie. De jongen zou zich verplaatsen op een grijs met groene herenfiets en is verstandelijk beperkt.

Signalement
Job is blank en 1.60 meter lang. De jongen heeft rood haar en draagt een bruin/groene camouflage jas van het merk Protest. Verder draagt hij een spijkerbroek en blauwe Adidas schoenen met een groene streep. Heeft u meer informatie omtrent deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of in geval van spoed via 112.

Update: De vermiste Job is in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 mei in goede gezondheid aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer