Tiplijn: 06-19541384

Automobilist raakt onwel en botst tegen betonnen barrier langs A15

0

ALBLASSERDAM – Een automobilist is maandagmiddag 23 mei 2016 met zijn auto tegen een betonnen rand langs de A15 bij Alblasserdam gebotst. Dit gebeurde rond 15.00 uur ter hoogte van de Noordtunnel, op de baan richting Rotterdam. De man raakte eerst rechts de berm, schoot de weg over en botste links tegen een betonnen rand en kwam uiteindelijk midden op de snelweg tot stilstand. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De man bleek buiten kennis te zijn.

De politie gaat er vanuit dat de man eerst onwel is geworden en daarna uit koers is geraakt. De automobilist is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt onderzocht waardoor hij onwel is geraakt en of hij bij de botsing gewond is geraakt.

Vanwege het ongeval werden twee van de drie rijstroken afgesloten. Dit zorgde voor een aantal kilometer file. Nadat een bergingsbedrijf de gebutste auto van de weg had gehaald, kon de weg weer worden vrijgegeven.

Tekst en foto: Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_5661 (Medium) IMG_5733 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer