Tiplijn: 06-19541384

Agressieve winkeldief aangehouden bij C&A in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie heeft maandagmiddag 23 mei een man aangehouden in Dordrecht. De man werd omstreeks 13.45 uur betrapt op winkeldiefstal bij de C&A aan de Johan de Wittstraat. Toen de beveiliging van de winkel de man aansprak reageerde hij agressief. De winkeldief raakte bij het incident lichtgewond, meldt de politie. De man is aangehouden en voor onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Foto’s: Frans Kwakernaak/Politie

CjI9Hx_XAAExs3F-2CjI9_BhWkAAXjt5-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zijn gezicht zie je niet, balkje dus niet nodig. Wel de achterkant van zijn gezicht blurren. In het vervolg ook zijn handen, want nu kunnen we toch zien dat de lichtgewonde een lichtgekleurde is.

Reageer