Tiplijn: 06-19541384

Kortsluiting in pand VAF Instruments in Dordrecht

0

DORDRECHT – De brandweer is vrijdagavond rond 19.30 uur uitgerukt naar de Vierlinghstraat in Dordrecht vanwege een mogelijke brand in het pand van VAF Instruments. Er bleek kortsluiting te zijn ontstaan, waardoor veel rook vrijkwam. Door de kortsluiting ontstond brand in een hogedrukreiniger. Hierdoor werden de sprinklers in het pand geactiveerd.

Bij aankomst van de brandweer was de oorzaak van de brand nog niet duidelijk. Omdat het een groot pand betrof schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’, waarop twee blusvoertuigen ter plaatse gingen. Het brandje was snel geblust. Het pand is vervolgens geventileerd. Rond 20.00 uur meldde de brandweer dat de brand onder controle was en werd het sein brandmeester gegeven.

7 jaar geleden
Morgen is het precies 7 jaar geleden dat de loods van VAF Instruments door een zeer grote brand werd verwoest. Het hele gebouw moest toen als verloren worden beschouwd.


IMG_6279 IMG_6282 IMG_6286 IMG_6289

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer