Tiplijn: 06-19541384

Botsing in Noordtunnel bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op de snelweg A15 ter hoogte van de Noordtunnel bij Alblasserdam zijn donderdagmiddag 19 mei 2016 twee personenauto’s op elkaar gebotst. Dit gebeurde rond 17.30 uur op de baan richting Gorinchem. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. De bestuurder van de voorste auto kwam met de schrik vrij.

De bestuurder van de achterste auto had last van zijn scheenbeen. Hij en zijn geschrokken bijrijdster zijn nagekeken in de ambulance. Geen van beiden hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het invullen van de schadeformulieren is even verderop, bij de wrakkenplaats gebeurd. Hierdoor konden de twee afgesloten rijstroken in de tunnel vrij snel na het ongeval weer worden vrijgegeven. Wel ontstond er alsnog zo’n zes kilometer file.

Tekst en foto: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_4385 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer