Tiplijn: 06-19541384

Belg rijdt met duizenden 50-eurobiljetten over A16 bij Dordt

0

DORDRECHT – Een 37-jarige man uit België is in de nacht van dinsdag op woensdag 18 mei 2016 aangehouden op de A16 bij Dordrecht. De automobilist had een grote hoeveelheid geld in zijn auto liggen. Achter de bestuurdersstoel zat een pakket met duizenden briefjes van 50 euro. Volgens de politie is het nog onduidelijk hoeveel geld hij precies bij zich had. De briefjes moeten eerst op sporen onderzocht worden. Daarna wordt de stapel pas geteld. Een woordvoerder schat in dat het gaat om zeker 150.000 euro. Omdat de man geen logische verklaring had voor het geldbedrag in zijn auto, is hij opgepakt voor witwassen.

Foto: Rob Vroegh.

Cisig4PWYAA00LN.jpg large

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer