Tiplijn: 06-19541384

Albert Heijn Leerdam dicht na plofkraak pinautomaat

0

LEERDAM – In de Albert Heijn supermarkt aan de Vlietskant in Leerdam hebben onbekenden vannacht de pinautomaat opgeblazen. De daders hebben rond 04.30 uur weten in te breken in de supermarkt via de ingang aan de kant van de Oostwal.

Opgeblazen
Eenmaal binnen hebben zij de mobiele pinautomaat opgeblazen. Het is nog niet bekend of ze hierbij ook een geldbedrag hebben buitgemaakt. Door de explosie ontstond een kleine brand in de pinautomaat, die door de gealarmeerde brandweer geblust werd.

Volgens ooggetuigen ging het om ongeveer 3 mannen, die er na de plofkraak in een snelle auto vandoor gegaan zouden zijn. De politie heeft hier nog niks over bekend gemaakt en vraagt alleen of eventuele getuigen zich willen melden bij de politie, via nummer 0900-8844.

Onderzoek
De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Forensische onderzoekers hebben onder meer sporenonderzoek gedaan in de supermarkt. De Albert Heijn was daardoor tijdelijk gesloten. De supermarkt is uiteindelijk om 10.00 uur weer open gegaan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer