Tiplijn: 06-19541384

Scooter belandt onder auto in Oud-Alblas; meisje lichtgewond

0

OUD-ALBLAS – Een 16-jarig meisje uit Oud-Alblas is zaterdagmiddag 14 mei 2016 lichtgewond geraakt, toen zij met haar scooter in botsing kwam met een achteruitrijdende auto. Het meisje reed rond 16.30 uur over het Westeinde richting haar woning en zag ineens een auto achteruit van een erf afrijden. De bestuurster van de (snor) scooter remde, ging onderuit en kwam op het asfalt terecht. Haar scooter schoof deels onder de auto, die bestuurd werd door een jonge vrouw.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de 16-jarige na te kijken. Het meisje had last van onder meer haar pols, arm en heup. Een rit naar het ziekenhuis bleek echter niet nodig te zijn. De scooterrijdster is door haar ouders opgehaald.

De bestuurster van de auto was flink geschrokken, maar bleef ongedeerd. De verzekeringen van beide partijen handelen de schade verder af.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_3343 (Medium) IMG_3360 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer