Tiplijn: 06-19541384

Man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van rookwaar in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 27-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 mei beroofd in Dordrecht. Iets na middernacht werd de man op de Voorstraat nabij de Kolfstraat bedreigd met een vuurwapen. Onder bedreiging van het wapen moest de man zijn rookwaar afgeven.

Toegesnelde agenten wisten een 24-jarige man uit Dordrecht, die voldeed aan het signalement, aan te houden. Na wat speurwerk werd ook een vuurwapen aangetroffen in de bosjes, meldt de politie.

De beroving zou zijn gepleegd door een  getinte man van ongeveer 1.60 meter lang met een zwarte doek om zijn hoofd. Bent u getuige geweest van het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer