Tiplijn: 06-19541384

Auto gaat in vlammen op in Zwijndrecht

0

ZWIJJNDRECHT – De brandweer van Zwijndrecht kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag even voor 2.00 uur de melding van een autobrand aan de Frits Vogelstraat in Zwijndrecht. Ter plaatse stond een auto in brand welke geparkeerd was op de oprit van een woning. Ook de naastgelegen heg had vlam gevat. De politie was snel ter plaatse en probeerde de bewoners te wekken. Zij hebben met een ram de voordeur van de woning moeten forceren waarna de bewoners wakker werden.

De brandweer wist het vuur al snel te doven. Zowel de woning, de heg als de auto hebben forse schade opgelopen. Terwijl de brandweerlieden bezig waren met het afhandelen van dit incident kwam er een nieuwe melding binnen vanaf de meldkamer. Aan de Rupelmonde in Zwijndrecht stond een houten berging in brand. De schade bleef hier beperkt tot de buitenwand van de berging.

Foto’s en tekst: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl.

DSC_7085 DSC_7073 DSC_7081 DSC_7096 DSC_7111

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer