Tiplijn: 06-19541384

Man op heterdaad aangehouden na vernieling ruiten in Leerdam

0

LEERDAM – Op zondag 8 mei, omstreeks 02.40 uur zag ‪een medewerker van de afdeling cameratoezicht‬ op het station in Leerdam dat er ingebroken werd in de ‎kiosk‬. Politieagenten zijn direct ter plaatse gegaan en troffen een man (27 jaar afkomstig uit‪ Gorinchem‬) aan die zij op ‪‎heterdaad‬ hebben aangehouden.

De agenten stelden een nader onderzoek in. Uit dit onderzoek bleek dat er ook ruiten vernield waren van een bedrijf gevestigd aan het Dokter Reilinghplein en een bedrijf aan de ‎Parallelweg in Leerdam‬.

De ‪verdachte‬ werd overgebracht naar het cellencomplex in ‪‎Dordrecht‬. De ‪‎recherche‬ onderzoekt de zaak, waarna overleg met de ‪Officier‬ van‪ ‎Justitie‬ zal plaats vinden wat er met de verdachte zal gebeuren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer