Tiplijn: 06-19541384

Politie rijdt onverzekerde drankrijder klem in Dordt

0

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagavond 6 mei op de Provincialeweg in Dordrecht een beschonken bestuurder klem gereden en aangehouden. De man reed in een onverzekerde auto en viel op door zijn rijgedrag. Omstreeks 22.00 uur reed de man op de Spuiweg in Dordrecht bijna tegen een andere automobilist. Deze automobilist zette de achtervolging in en belde ondertussen de politie om de locatie van de beschonken automobilist door te geven.

Meerdere politie-eenheden wisten de bestuurder op de Provincialeweg ter hoogte van BP benzinestation klem te zetten. De man moest blazen en bleek onder invloed. Hij werd hierop aangehouden. De politie heeft de onverzekerde auto van de man in beslag genomen. Van de automobilist die getuige was van het roekeloze rijgedrag van de beschonken bestuurder heeft de politie een verklaring afgenomen.

Automobilist klemgereden Provincialeweg Dordrecht (1)_1200x900 Automobilist klemgereden Provincialeweg Dordrecht (2)_1200x900 Automobilist klemgereden Provincialeweg Dordrecht (3)_1200x900 Automobilist klemgereden Provincialeweg Dordrecht (4)_1200x900

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer