Tiplijn: 06-19541384

Overval op restaurant Dordrecht; verdachte aangehouden

2

DORDRECHT – Na een overval op restaurant Kaminah Exotic aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht is een verdachte aangehouden. Het restaurant werd vrijdagavond 6 mei 2016 overvallen. De overvaller sloeg een medewerkster van het restaurant en ging er met geld uit de kassa vandoor. Een andere medewerker van het restaurant ging de man achterna en alarmeerde de politie. Agenten wisten de vermoedelijke dader aan de S.M. Hugo van Gijnweg te arresteren. De man wordt verhoord, de recherche onderzoekt de overval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Verpaupering !! Ongelofelijk, laatst loeiende sirenes bij de Liddl en nu dit! Moet er nu constant en overal bewaking zijn ? Echt triest dit…… 🙁

Reageer