Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert ‘bloemetjes plukkende’ koperdieven langs spoor bij Arkel

0

ARKEL – De politie heeft dinsdagavond in Arkel twee mannen aangehouden. Agenten kregen een melding dat er twee mannen zouden lopen langs het spoor in de buurt van het station van Arkel. Om veiligheidsredenen werd er direct een snelheidsbeperking ingesteld voor de passerende treinen. Eenmaal ter plaatse trof de politie inderdaad twee mannen aan. ter hoogte van de Vlietskade. Het gaat om twee mannen van 21 jaar uit Polen. Zij zijn aangehouden op verdenking van koperdiefstal.

Bloemetjes plukken
”Er is een stuk koperdraad gestolen maar de politie heeft dat nog niet teruggevonden”, vertelt een politiewoordvoerder aan ZHZActueel. ”De mannen hebben nog niets verklaard over de koperdiefstal, maar zij verklaren dat ze bloemen aan het plukken waren”. De politie gaat verder met het onderzoek.

Foto: Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer