Tiplijn: 06-19541384

Vrouw bedankt agenten na succesvolle reanimatie in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – Een vrouw heeft de politie maandag 3 mei bedankt voor hun inzet. Op vrijdag 8 april 2016 werd de vrouw onwel in haar woning in Papendrecht. Politieagenten, die in de buurt van de woning waren, waren snel ter plaatse. “Zij constateerden dat mevrouw buiten bewustzijn was en geen hartslag had”, schrijft de politie. Met behulp van een AED startten de agenten direct met reanimeren. “Hierop kwam het slachtoffer enigszins bij,” vervolgt de politie. Na behandeling werd de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd.

Onlangs kwam de vrouw, samen met haar echtgenoot, de politie bedanken. Zij deed dit door onder andere twee taarten aan te bieden. “Wat een super leuk gebaar, al is het niet nodig, want het is ten slotte ons werk. De grootste beloning is natuurlijk het feit dat mevrouw in levende lijve en stralend op het politiebureau stond, daar doen we het voor,” besluit de politie op haar Facebookpagina.

Foto: Politie Papendrecht

13133136_932173033547420_400047642624813446_n

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. MooI gedaan Paul en collegae, hoop het nooit mee te maken, maar geeft veel voldoening als het succes heeft!

Reageer