Tiplijn: 06-19541384

Verstandelijk beperkte man (24) vermist vanuit Sliedrecht (update)

1

SLIEDRECHT – Sinds maandag 2 mei wordt een 24-jarige man vermist vanuit Sliedrecht. Dat meldde de politie maandagavond. De man, die verstandelijk beperkt is, vertrok om 13.00 uur vanaf de Wilgenhof. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. De politie en familie zijn naar de man op zoek.

Signalement
De twintiger zou een zwarte jas en een blauw trainingspak met witte strepen dragen. Verder heeft hij Adidas schoenen aan. De man heeft een fors postuur en is 1.87 meter lang. Heeft u meer informatie omtrent deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of in geval van spoed via 112.

Update: De politie meldde dinsdag 3 mei omstreeks 0.30 uur dat de vermiste man in goede gezondheid is aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer