Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt nog steeds getuigen na vondst onthoofde hanen en duiven

0

ZWIJNDRECHT – Dinsdag 26 april deed een bewoner die zijn hond uitliet een lugubere ontdekking op het Leeuwerikplein in Zwijndrecht. Hij trof er vijf onthoofde hanen en twee duiven aan, waarvan één haan aan de boom was gebonden. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en deed maandag 2 mei een getuigenoproep.

Opgehangen
Na een buurtonderzoek meldde een getuige zich, die aangaf dat haar zoon en een vriendje de dieren onthoofd gevonden hadden en wat met de gevonden kadavers hadden gerommeld. Zij hadden de haan ook opgehangen.

Voor de politie blijft de vraag open staan van wie de dieren zijn en hoe ze aan hun einde zijn gekomen. De jongens ontdekten de vogels dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur. De inschatting van een geraadpleegde dierenarts is dat ze er hoogstens een dag hebben gelegen.

Getuigen
Mensen die de politie nog niet gesproken heeft en meer informatie hebben over de zaak, iets verdachts hebben gezien, meer weten over de herkomst van de dieren, of de dieren eerder op of rond die plek hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844, 0800-7000 of via politie.nl.

Foto: Politie Zwijndrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer