Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagenchauffeur reanimeert vrouw op A29 bij Heinenoord

0

HEINENOORD – Door het kordate optreden van een passerende vrachtwagenchauffeur is een vrouw maandag 2 mei 2016 met hartslag en aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw kreeg net voor 11.00 uur een hartstilstand op de A29 bij Heinenoord. Nadat de bestuurder het voertuig net voorbij de Heinenoordtunnel op de vluchtstrook had stilgezet startte een vrachtwagenchauffeur met de reanimatie van de passagiere.

De reanimatie bleek succesvol waarop ambulancemedewerkers de vrouw met hartslag en aanspreekbaar naar het ziekenhuis brachten voor onderzoek. De politie Hoeksche Waard complimenteert de vrachtwagenchauffeur via Facebook voor het kordate optreden.

Foto: Politie Hoeksche Waard.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer