Tiplijn: 06-19541384

Veel rookschade door brand in woning Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer is maandagmiddag 2 mei uitgerukt naar een woningbrand aan de Prinses Marijkestraat in Hardinxveld-Giessendam. De brand ontstond om 15.30 uur in de keuken van de woning, vermoedelijk bij een inductie kookplaat. Al snel stond de woning vol rook en ging een rookmelder af. Een overbuurman, die door de afgaande rookmelder de brand ontdekte, alarmeerde de brandweer. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse.

De brandweermensen wisten twee parkieten uit de woning te halen en de brand te blussen. Tijdens de brand was er niemand in de woning aanwezig, er vielen dan ook geen gewonden. Een uit voorzorg opgeroepen ambulance hoefde niet ter plaatse te komen. De brand heeft in de woning een hoop rookschade veroorzaakt. De stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade.

Foto’s: Jorrit de Haas

Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (1) Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (2) Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (3) Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (4) Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (5) Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (6) Brand keuken Prinses Marijkestraat Hardinxveld-Giessendam (7)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer