Tiplijn: 06-19541384

Letsel aan hoofd na valpartij met fiets in Alblasserdam

2

ALBLASSERDAM – Een 74-jarige man uit Alblasserdam heeft vrijdagmiddag 29 april 2016 een flinke hoofdwond en letsel aan zijn gezicht opgelopen, nadat hij met zijn fiets ten val was gekomen op de Witte Brug tussen de Kerkweg en het Buitenpad in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde rond 13.15 uur, het voorwiel losschoot door vermoedelijk een gebroken as.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis bleek dat hij behalve een hoofdwond, een gebroken kaak, neus en oogkassen heeft opgelopen. Foto’s: Geert Ouweneel, via Alblasserdamsnieuws.nl.

P1080369_resize (Medium) P1080371_resize (Medium) P1080373_resize (Medium) P1080376_resize (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

 1. schandalig dat de privacy niet in acht wordt genomen van het slachtoffer!
  maakt jullie niet uit he,als er maar gekeken wordt naar de site
  ook voor de eventuele familie die nog niet in kennis is gesteld
  diep triest dat als er wat gebeurd je eerder omringt wordt door zg fotografen
  dan door hulpverleners maar ja nieuws he

  • Peter Stam on

   @Jb,
   Dank voor uw reactie. In dit geval trekt u echter niet helemaal de juiste conclusie. Meneer viel gisteren om kwart over één in de middag en het item is pas vanochtend geplaatst, ná overleg met de familie van de man. De familie was dus (veel) eerder op de hoogte, dan dat dit item hier online stond en heeft geen moeite met de publicatie.

   Verder werd meneer niet ‘omringd’ door fotografen. De foto’s zijn gemaakt door een toevallige passant, die aankwam toen de hulpverleners al ter plaatse waren. Uiteraard zijn er ook gevallen waar verslaggevers sneller op de locatie zijn dan hulpverleners, maar ook dat is niet per se ‘slecht’. In ons team zijn namelijk veel mensen die eerste hulp bieden en kunnen bieden. Zo heeft laatst één van de fotografen die als eerste ter plaatse was, een meisje gereanimeerd. Bij ons geldt: eerst hulp bieden als dat nodig is; daarna de beelden.

Reageer