Tiplijn: 06-19541384

Wie herkent deze inbrekers die toesloegen bij café in Gorinchem?

1

GORINCHEM –  Op zondag 20 december 2015 omstreeks 24.00 uur sluit een medewerkster van grand café Tax aan de Groenmarkt in Gorinchem het pand. De volgende ochtend, maandag 21 december omstreeks 09.30 uur opent dezelfde medewerkster het café. Op het moment dat zij naar de keuken loopt, ziet ze dat de achterdeur geforceerd is. De kluis, die in de muur was verankerd, blijkt verdwenen. Hierin zaten opbrengsten van het café en een sleutelbos. Gelukkig staan de dieven op camera.

Op de beelden (vanaf de keuken) is te zien dat er twee mannen het pand via de achterzijde binnenkomen. Een persoon heeft een Nike baseball pet op. Mogelijk dat de kleuren van de kleding een vertekend beeld geven. De inbraak is omstreeks 05.50 gepleegd. De daders zijn vermoedelijk via de Tinnegietersteeg binnengekomen door de deur die toegang geeft aan de bergingen van de appartementen en de binnenplaats van de achterzijde van het café.

Op donderdag 14 april zijn in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond beelden van de verdachten getoond.

Wie (her)kent deze mannen? Op het tijdstip van de inbraak is men al bezig met de opbouw van de markt op het plein. Misschien is het opgevallen dat twee mannen met een kluis aan het sjouwen waren. Wie heeft de gestolen kluis (donker van kleur, ongeveer 40 x 40 cm) ergens gezien?

Tips zijn welkom via 0900-8844 en via dit tipformulier.

inbreker-2-tax inbreker-1-tax

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer