Tiplijn: 06-19541384

Man loopt brandwonden op langs A15 door warme koelvloeistof

0

ALBLASSERDAM – Een man heeft dinsdagavond 26 april 2016 brandwonden opgelopen, toen hij de dop van het koelvloeistofreservoir van zijn auto losdraaide. Het ongeval gebeurde op de A15 ter hoogte van Alblasserdam, richting Gorinchem. De automobilist stond met pech langs de weg.

Toen de man onder de motorkap van zijn voertuig wilde kijken of er iets mis was met de koelvloeistof en hij de dop van het reservoir openmaakte, spoot de warme vloeistof eruit en kwam op de man terecht. De automobilist liep brandwonden op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto is meegenomen door een bergingsbedrijf.

IMG_0843 (Medium) IMG_0856 (Medium) IMG_0863 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer