Tiplijn: 06-19541384

Brand in appartementencomplex in Papendrecht; bewoners slapen elders

1

PAPENDRECHT – Enkele bewoners van appartementencomplex De Overtoom in Papendrecht hebben de nacht elders doorgebracht. Dit na een brand in een meterkast. Andere bewoners konden terugkeren naar hun appartementen, meldt de brandweer. De brandweer wist de brand, die maandagavond 26 april omstreeks 21.10 uur in het pand uitbrak, te blussen. Hierbij werden diverse blusvoertuigen ingezet.

Door de brand bleek de stroom in de appartementen te zijn uitgevallen. Netbeheerder Stedin is ter plaatse gekomen voor een oplossing. Een naastgelegen winkel liep door de brand rookschade op. Voor de eigenaar van deze winkel is Stichting Salvage ingeschakeld. Bij de brand raakte niemand gewond. Het is bij de redactie van deze website niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

Foto’s: Tiemen Schuit, Jorrit de Haas en Eric den Ouden

DSC02630DSC02620 IMG_5316 IMG_5319 IMG_5321 IMG_5323 IMG_6845 IMG_6869

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer