Tiplijn: 06-19541384

Dronken man (27) in elkaar geslagen op station Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van zaterdag op zondag 24 april is een 27-jarige dronken man door drie mannen in elkaar geslagen in Hardinxveld-Giessendam. Agenten gingen na een melding op onderzoek uit en troffen op het Hardinxveldse station een gewonde man aan.

In elkaar geslagen
“Om 00.45 belt een mevrouw ons omdat zij ziet dat een man in elkaar wordt geslagen door drie andere mannen op het station te Hardinxveld-Giessendam,” aldus een politiewoordvoerster. Agenten vinden het slachtoffer langs het perron in het gras. De man reageerde niet op aanspreken. “Pas toen de agenten met een lampje in zijn gezicht schenen, kwam hij bij. De man was zeer onder invloed van alcohol.”

Ruzie
De agenten zagen in zijn gezicht meerdere bulten zitten en ook wat bloed. Het slachtoffer verklaarde dat hij in een café ruzie had gekregen en dat zijn vriend hem te hulp was geschoten. Daarna was hij nog in een ander café geweest. Op het station zou hij naar eigen zeggen een pasje hebben afgepakt van een meisje. Vervolgens was hij in elkaar geslagen door drie mannen.

Ziekenhuis
Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de mannen maar hebben hen niet meer aangetroffen. Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam, wilde geen aangifte doen en is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis in Gorinchem.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_6793 IMG_6796

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer