Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt twee jongens na brand in Leerdam

0

LEERDAM – De politie is op zoek naar twee jongens die vermoedelijk een schutting in brand hebben gestoken in Leerdam. Vrijdagavond 22 april omstreeks 21.00 uur werden de brandweer en de politie opgeroepen voor een brand aan het Spartaveld. Al snel bleek dat een schutting vlak naast een woning in brand stond. Brandweerlieden wisten de brand snel te blussen.

Een getuige zag kort na het ontstaan van de brand twee jongens wegrennen. Mede hierdoor vermoed de politie dat de brand opzettelijk is aangestoken. De politie doet onderzoek en verzoekt iedereen die meer informatie heeft om contact op te nemen via 0900-8844.

Signalementen
Verdachte 1:
– Jongen
– 12 à 14 jaar oud
– Ongeveer 1.50 meter lang
– Zwarte vest met capuchon
– Zwarte broek

Verdachte 2:
– Jongen
– 12 à 14 jaar oud
– Ongeveer 1.50 meter lang
– Blond haar
– Lichtgroene jas
– Blauwe spijkerbroek

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer