Tiplijn: 06-19541384

Verdachte van overval Oud-Beijerland ook verdacht van diefstal en tasjesroof

0

OUD-BEIJERLAND – De politie verwacht met de aanhouding van een 29-jarige inwoner uit Strijen niet alleen een woningoverval, maar ook een diefstal in Rotterdam én een tasjesroof te hebben opgelost..

Dinsdag 22 maart 2016 werden er in Oud-Beijerland een woningoverval én een tasjesroof gepleegd. Naar aanleiding van deze incidenten werd een getuigenoproep verspreid. Op deze oproep reageerden diverse getuigen. Met behulp van deze getuigen in combinatie met het politieonderzoek kreeg de politie zicht op een mogelijke verdachte. Woensdag 30 maart hield de politie deze verdachte in Oud-Beijerland aan. De man zit nog steeds vast.

Terwijl het onderzoek naar de woningoverval en straatroof liepen, bleek dat de man vermoedelijk ook verantwoordelijk was voor een diefstal uit een woning aan de Bas Jungeriusstraat te Rotterdam. Daar zit hij ook voor vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer