Tiplijn: 06-19541384

Overvallen vrouw (27) Lijnbaan Dordrecht in Bureau Rijnmond

0

DORDRECHT – De politie vraagt in Bureau Rijnmond aandacht voor de overval op een woning aan de Lijnbaan in Dordrecht. Drie weken geleden, op woensdag 30 maart, gaat bij de 27-jarige bewoonster van een woning aan de Lijnbaan de bel. Ze doet nietsvermoedend open. Er staan twee mannen voor haar deur. Ze grijpen haar meteen vast. Eén van de mannen blijft haar vasthouden terwijl de ander het huis doorzoekt. Daarna gaan ze ervandoor via het dak, het slachtoffer in verwarring achterlatend.

Het gaat om een twee mannen met een normaal postuur. Ze zijn rond de 1 meter 80 lang. Ze droegen bivakmutsen en donkere kleding. Opvallend detail: ze droegen overschoenen over hun gewone schoenen. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u tips? Bel dan met 0800-6070 of Meld Misdaad anoniem: 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer