Tiplijn: 06-19541384

Drie gewonden bij botsing op N481 bij Bleskensgraaf

0

NIEUW-LEKKERLAND – Op de Zijdeweg tussen Nieuw-Lekkerland en Oud-Alblas zijn vrijdagmiddag 22 april 2016 vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. De achterste automobilist botste in volle vaart tegen zijn stilstaande voorligster. Door de klap schoot deze voorligster door tegen haar voorligger, die op zijn beurt tegen zijn voorligger botste. De man uit de achterste auto en de vrouw en dochter (4) uit de auto daarvoor raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De voorste auto’s stonden stil, omdat iemand af wilde slaan naar de Geerweg. De politie is een onderzoek gestart en bekijkt daarbij onder meer hoe het kan dat de veroorzaker van het ongeval de auto’s over het hoofd heeft kunnen zien. Verder werd er een sporenonderzoek gedaan.

Tijdens dit onderzoek was de Zijdeweg ter hoogte van Bleskensgraaf volledig afgesloten. Tot slot is er bij de bestuurder van de achterste auto een bloedproef afgenomen, om te zien of er alcohol is genuttigd. De uitslag van deze test laat enkele weken op zich wachten.

Tweeënhalf uur na het ongeval, rond 19.00 uur uur, werd de weg weer vrijgegeven.

IMG_0626 (Medium) IMG_0637 (Medium) IMG_0691 (Medium) DSC03307 DSC03314 DSC03322 DSC03335 DSC03347

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer