Tiplijn: 06-19541384

Politie doet getuigenoproep na ernstig ongeval op 1 april in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie doet woensdag via Facebook een oproep aan mensen die zo’n 3 weken geleden, op vrijdag 1 april 2016, getuigen zijn geweest van een ernstig ongeval op de Baanhoekweg / Kerkplaat in Dordrecht. Die dag kwam rond 06.20 uur een vrachtwagen in botsing met een scooterrijdster. De mevrouw die de scooter bestuurde liep hierbij ‘zeer ernstig letsel’ op, aldus de politie.

De politie weet nog niet precies hoe het ongeval kon gebeuren, en is op zoek naar getuigen. Het is bekend dat ten minste twee fietsers iets gezien zouden kunnen hebben. Deze twee fietsers zijn tot op heden niet bij de politie bekend. Als u meer informatie heeft over dit ongeval, bel dan met de politie via 0900-8844 of reageer op de Facebook-oproep via deze link.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer