Tiplijn: 06-19541384

Internetverkoop smartphone loopt uit op beroving; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – In de Dordtse wijk Stadspolders is een 48-jarige vrouw door twee mannen met geweld beroofd van haar gloednieuwe smartphone. De politie zoekt getuigen. De vrouw had na verlenging van haar abonnement een gloednieuwe smartphone gekregen die zij zelf niet nodig had. Ze bood hem te koop aan via een verkoopwebsite. Na een bod te hebben ontvangen, maakte de vrouw een afspraak bij haar thuis op het Van Ravensteyn erf.

Een man kwam op 1 april op het afgesproken tijdstip, rond 17.30 uur, met een vriend aan de deur. De vrouw liet hen binnen en toonde hen de telefoon. Na de telefoon uitvoerig bekeken te hebben, betaalden de mannen. De vrouw voelde meteen aan het papier dat het om vals geld ging. Toen zij dit vermoeden uitsprak, griste één van de mannen de telefoon onder haar arm vandaan en kreeg ze van de andere een harde duw waardoor zij op de grond viel. De mannen gingen er als een speer vandoor. De vrouw krabbelde overeind en rende nog achter de mannen aan, maar hun voorsprong was te groot.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Wie heeft rond 17.30 uur de twee mannen voor de deur zien staan van het Van Ravensteyn erf, wie heeft tien minuten later de twee mannen zien wegrennen of  wie heeft andere relevante informatie? U kunt uw informatie doorbellen naar 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven naar 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer