Tiplijn: 06-19541384

Tweetal aangehouden na diefstal uit geldautomaat bij wasbox

0

STRIJEN – Twee mannen zitten vast in een politiecel in verband met diefstal van geld. Een agent zag in de nacht van zondag op maandag 18 april 2016 tot twee keer toe een auto staan in de buurt van een wasstraat bij een benzinestation aan de Trambaan in Strijen.

Op de N217 controleerden politiemensen het voertuig. Hierin zaten een 18-jarige man uit Rotterdam en een 20-jarige man uit Zwijndrecht. Ze hadden allerlei inbrekersgereedschap bij zich waaronder schroevendraaiers en een breekijzer. Hiervoor werden de verdachten direct aangehouden. Forensisch onderzoek wees later uit dat het gevonden breekijzer gebruikt is bij het open wrikken van de geldautomaat van een wasbox bij het desbetreffende benzinestation. Hieruit was geld gestolen. De politie onderzoekt of de twee betrokken zijn bij meer soortgelijke inbraken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer