Tiplijn: 06-19541384

3-jarig jongetje gereanimeerd na val in sloot

2

GORINCHEM – Een 3-jarig jongetje is donderdagmiddag 14 april te water geraakt in Gorinchem. Eerder werd het jongetje als vermist opgegeven. Hierop werd omstreeks 13.45 uur een bericht via Burgernet verstuurd. Omstreeks 14.35 uur werd het jongetje in een sloot aan de Mollenburgseweg nabij de Vrouwe Mariastraat aangetroffen.

Na de vondst kwamen de brandweer, de politie, de ambulancedienst en een traumahelikopter ter plaatse en werd gestart met het reanimeren van de peuter. Het kind is na behandeling ter plaatse met een spoedtransport naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Over zijn toestand is op dit moment nog niets bekend.

Update: Aan het eind van de middag meldde de politie dat het kind in het ziekenhuis is overleden.

Foto’s en video: Max Liet

DSC_9061 DSC_9067 DSC_9089 DSC_9107 DSC_9113 DSC_9121 DSC_9141 DSC_9142 DSC_9150

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Vreselijk. Het zal je kleintje maar zijn! Mijn dochter is vorig jaar ook in de sloot geraakt. Ook die sloot lag vol met kroos. Blijkbaar denken jonge kinderen en dieren dat het gras is… erg gevaarlijk! Ik wens de familie van het kindje veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies!

Reageer