Tiplijn: 06-19541384

Verdachte meldt zich na ernstige mishandeling in Puttershoek

0

PUTTERSHOEK – In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 april heeft een 20-jarige man uit Maasdam zich gemeld bij de politie omdat hij werd gezocht voor de mishandeling van een 44-jarige man uit Puttershoek. Maandag 11 april om ongeveer 02.00 uur ’s nachts werd de 44-jarige man in zijn woning aan de Oranjelaan Westzijde door een bekende van hem ernstig mishandeld. Hij werd met een fles op zijn hoofd geslagen en liep hersenletsel op. Dit gebeurde in de woning van het slachtoffer. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

Een zoektocht naar de verdachte leverde in eerste instantie niets op. De man meldde zich echter later op een politiebureau. Hij is ingesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer