Tiplijn: 06-19541384

Jongeren richten ravage aan in Dordrecht en gaan er vandoor

0

DORDRECHT – Zondag 10 april rond 22.45 uur heeft een automobilist grote schade aangericht op de Reeweg Oost in Dordrecht. Vier auto’s en een boom raakten zwaar beschadigd. De veroorzaker en zijn twee passagiers namen de benen.

De auto waar de drie in reden kwam uit de richting van de Vrieseweg en reed in de richting van het Halmaheiraplein. Om onbekende reden reed de auto tegen twee geparkeerde auto’s, waarna één van die twee tegen een boom botste en daarna ook nog tegen een andere auto. De ravage was enorm en daarom bestaat het vermoeden dat de botsing met grote snelheid is gegaan. De drie inzittenden, jongeren van rond de 20 jaar in trainingspakken, zijn weggerend. Drie van de vier betrokken auto’s raakten dusdanig beschadigd dat zij moesten worden weggesleept.

Hoewel het kenteken van de auto van de veroorzaker bekend is, heeft dat nog niet naar de bestuurder geleid. Daarom zoekt de politie getuigen van het ongeval en mogelijk ook getuigen van het vluchten van de dader(s). Agenten hebben al enkele getuigen gesproken, maar misschien kan iemand meer informatie geven over de daders, hun uiterlijk of hun vluchtroute.

Bent u getuige geweest van de aanrijding of de vluchtroute? Of heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844. Heeft u informatie, maar blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer