Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobiliste botst tegen politiemotor op de A29

0

NUMANSDORP – Een automobiliste is dinsdagmiddag 12 april op een politiemotor gebotst. Dit gebeurde omstreeks 15.00 uur op de A29 richting Rotterdam. “Tijdens het ontstaan van een file wilde de motorrijder van de politie een bestuurster, die achter hem over de vluchtstrook reed, sommeren hiervan af te gaan. Toen dit niet gebeurde volgde een stopteken.
Kennelijk werd dit de vrouw niet duidelijk waarna deze tegen de stilstaande politiemotor aanreed,” meldt de politie op Facebook. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel bleek uit een eerste blaastest dat de automobiliste teveel had gedronken. De 58-jarige vrouw uit Achthuizen is hierop aangehouden.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer