Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van straatroof Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een straatroof die op zaterdagavond 9 april in Dordrecht plaatsvond. Een 28-jarige vrouw uit Dordrecht was die avond op bezoek bij een kennis aan het Van Eesterenplein en liep rond 23.00 uur terug naar haar auto. Deze stond op het parkeerterrein tegenover de Zeeman geparkeerd. Toen het slachtoffer is haar auto was gestapt, deed een onbekende man het portier plots open en bedreigde haar met een mes. De doodsbange vrouw gaf haar tas af en de man rende in onbekende richting weg. Het slachtoffer bleef hevig geschrokken, maar ongedeerd achter.

Signalement
De dader was een man met een donkere huidskleur. Hij was 1.80 á 1.85 meter lang en zo’n 30-35 jaar oud. Hij had een normaal postuur, was in het donker gekleed en had een donkere jas met capuchon aan die wat glimmend van stof was. De man droeg een rode sjaal of doek met witte figuren die zijn gezicht bedekte tot aan zijn ogen.

Tips
De politie zoekt getuigen. Wie de straatroof heeft zien gebeuren of de dader aan de hand van zijn beschrijving herkent, wordt gevraagd met de politie te bellen. Alle andere informatie die leidt naar de dader of het onderzoek helpt is welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar Basisteam Drechtsteden Binnen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer