Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt achtergelaten koffers in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een explosievenverkenner van de politie heeft maandagavond 11 april 2016 twee koffers onderzocht in Zwijndrecht. De twee achtergelaten koffers werden halverwege de avond aangetroffen op het trottoir aan de Laan van Walburg, waarop de politie werd gebeld. Uit voorzorg zetten de gealarmeerde agenten de directe omgeving af en lieten er een explosievendeskundige bijkomen.

Nadat de explosievenverkenner een onderzoek instelde bleek het al snel om twee lege koffers te gaan. De afzetting is daarop opgeheven, de koffers zijn door de politie meegenomen.

Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (1) Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (2) Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (3) Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (4) Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (5) Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (6) Verdachte koffers Laan van Walburg Zwijndrecht (7)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer