Tiplijn: 06-19541384

Brandweerwagen blijkt te zwaar tijdens schoorsteenbrand Lexmond

0

LEXMOND – De brandweer is zaterdagavond rond 20.00 uur uitgerukt naar het Lakerveld in Lexmond vanwege een schoorsteenbrand bij een woning. Toen de Lexmondse brandweerlieden het terrein van de woning wilden oprijden bleek hun voertuig te zwaar te zijn waarna een bruggetje bij de woning het begaf.

De brandweerwagen kwam vast te zitten op de doorgezakte brug, waarop werd opgeschaald naar ‘middelbrand’, zodat een tweede blusvoertuig werd gealarmeerd. De brandweer kreeg de brand vervolgens snel onder controle.

Een bergingsbedrijf heeft de tankautospuit van post Lexmond van de brug gehaald. De Lexmondse brandweer maakt nu tijdelijk gebruik van een reservevoertuig.

Foto’s: Jur van der Pijl

IMG_7957 IMG_7963 IMG_7972 IMG_7978 IMG_7988

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer