Tiplijn: 06-19541384

Jongens van 11 en 12 jaar stelen dure fiets in Dordrecht

1

DORDRECHT – Na een tip van een oplettende burger heeft de politie dinsdagmiddag 5 april een fietsendiefstal opgelost in Dordrecht. De melder attendeerde wijkagenten in de wijk Stadspolders erop dat een jongen dagelijks een dure fiets van het merk ‘Sparta Ion’ in de brandpoort zette. Dit vond de melder verdacht.

Onderzoek door de agenten wees uit dat de jongen samen met een andere tiener op het dievenpad was geweest; de fiets bleek gestolen uit de handelsvoorraad van een fietsenzaak in Dordrecht. ‘Voor de jongens, die 11 en 12 jaar oud zijn, zal jeugdhulpverlening worden opgestart, meldt de politie.

De wijkagenten van de stadspolders werden door een oplettende burger uit deze wijk geïnformeerd over het volgende:…

Geplaatst door Politie Dordrecht op dinsdag 5 april 2016

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Het merk is niet Sparta Ion, het is “gewoon” een Sparta fiets van het type Ion (een e-bike).

Reageer