Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten redden hondje uit water in Dordrecht

0

DORDRECHT – De KNRM heeft zondagavond 3 april in samenwerking met de brandweer een hondje uit het water gehaald. De eigenaresse was rond 21:00 uur met haar hondje Bella aan het wandelen in de buurt van de Wilhelminahaven toen het dier te water raakte. Omdat het water een stuk onder de kade doorloopt verdween het dier al snel uit het zicht.

De KNRM uit Dordrecht kon met hun boot wel onder de kade komen en troffen het dier daar al snel aan. Samen met de eigenaresse kon het hondje op het droge worden geholpen. Een dierenambulance kwam ter plaatse om de drijfnatte Bella te onderzoeken. Zij bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft beiden terug naar huis gebracht.

Foto’s en tekst: Martijn de Vries

DSC_6749 DSC_6757 DSC_6765 DSC_6768

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer