Tiplijn: 06-19541384

58-jarige Dordtenaar in buik gestoken

0

DORDRECHT – In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een 58-jarige Dordtenaar gewond bij een steekincident in de omgeving van de Spuiboulevard. Een nog onbekende man stak het slachtoffer met een scherp voorwerp in zijn buik. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en zoekt getuigen.

Toen het slachtoffer zaterdag 2 april om 01:30 uur na een cafébezoek naar huis liep sprak een onbekende man hem aan. Na een korte woordenwisseling maakte de man een stekende beweging richting het slachtoffer en rende weg richting het Achterom. De verwonde Dordtenaar werd in een ziekenhuis behandeld en kon daarna naar huis. Agenten startten een onderzoek, maar konden nog geen verdachte aanhouden.

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u het steekincident gezien of heeft u iemand zien wegrennen richting het Achterom? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche in Dordrecht via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer