Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van woningoverval en straatroof Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – De politie zoekt getuigen van een woningoverval en een straatroof die beide op 22 maart 2016 in Oud-Beijerland plaatsvonden.  Op de bewuste dinsdagmiddag omstreeks 13:30 uur zat een 80-jarige inwoonster van een woning gelegen aan de Mej. N. Schipperstraat te Oud-Beijerland alleen in haar woning toen er plots een onbekende manspersoon in haar woning stond. Onder bedreiging eiste de onbekende man geld. Daarvan is de bewoonster zo erg geschrokken dat ze hard begon te gillen. De onbekende man is vervolgens zonder buit en met onbekende bestemming vertrokken. De dader was een man van tussen de 20 en 25 jaar oud met donkere kleding.

Straatroof
Ruim een half uur na de overval fietste een 66-jarige vrouw in de omgeving van de Prinses Beatrixstraat in Oud-Beijerland. Zij werd van achteren benaderd door een onbekende man die in het voorbij rennen haar handtas afhandig maakte. De man is in de richting van de Irenestraat gevlucht. De dader was tussen de 25 jaar en 30 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een blauwachtig jack en blauwe sportschoenen. De man had donkerblond kort haar en een smal langwerpig gelaat.

Politie zoekt getuigen
Van beide incidenten zoekt de politie getuigen. Wie rond 13.30 uur in de omgeving van de Mej. N. Schipperstraat iets gemerkt heeft en bijvoorbeeld iemand heeft zien wegrennen wordt gevraagd te bellen. Zag u wellicht rond 13.50 uur iets verdachts in de buurt van de Prins Beatrixstraat, dan geldt hetzelfde: belt u dan de met de politie. Maar ook andere informatie die helpt in de onderzoeken is vanzelfsprekend welkom. Het nummer dat hiervoor te gebruiken is, is 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Foto: Politie.nl

straatroof

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer