Tiplijn: 06-19541384

Politieachtervolging eindigt tegen paal; gevluchte bestuurder krijgt boetes

0

ALBLASSERDAM – Een 26-jarige automobilist uit Apeldoorn is maandagavond 28 maart 2016 met zijn auto tegen een paaltje in de A. G. Smitstraat in Alblasserdam gereden tijdens een politieachtervolging. Agenten zagen de auto rijden op de Plantageweg en wilden de auto controleren. De agenten gaven daarom een stopteken. De bestuurder ging er vervolgens vandoor en reed tegen het verkeer in de A. G. Smitstraat in.

Op dat moment reed vanuit tegenovergestelde richting een automobilist de straat in, waardoor de bestuurder niet verder kon. De man week uit naar rechts en botste tegen een paaltje. Hij ging er vervolgens te voet vandoor. De bijrijder, ook een 26-jarige man uit Apeldoorn, kon wel worden aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau.

Later op de avond kon de identiteit van de bestuurder achterhaald worden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. “De man krijgt van ons bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs, het tegen het verkeer in rijden en voor het twee keer geen richting aangeven,” laat een politiewoordvoerder weten.

De auto, waarin dozen met allerlei spullen stonden, wordt onderzocht. “We bekijken of de spullen van diefstal afkomstig zijn,” aldus de politiewoordvoerder.

IMG_5290 (Medium) IMG_5293 (Medium) IMG_5303 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer