Tiplijn: 06-19541384

Scootmobiel komt in aanrijding met auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de rotonde ter hoogte van het Gorinchemse stadhuis, de Stationsweg, is zaterdagmiddag een kleine aanrijding geweest. Een scootmobiel kwam daar rond 16.05 uur in aanrijding met een auto. De automobilist merkte in eerste instantie niks van de lichte aanrijding en stopte pas een eindje verderop. De man is later teruggekomen naar de plaats van het ongeval.

Omstanders ontfermden zich intussen over de meneer van de scootmobiel, waarna ambulancepersoneel dit overnam. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft geholpen met de afhandeling van de schade. Beide voertuigen liepen slechts lichte schade op.

IMG_7985 IMG_7986 IMG_7988 IMG_7989

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer