Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar doodsoorzaak overleden man in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van een 67-jarige man uit Papendrecht. Zijn levenloze lichaam werd woensdagochtend 23 maart in het water bij de Muilwijckstraat gevonden. De politie zoekt uit hoe de man in het water is beland en is op zoek naar getuigen.

In de vroege woensdagochtend werd het lichaam in het water bij de Muilwijkstraat, ter hoogte van de Weteringsingel, door voorbijgangers gevonden. Toegesnelde hulpverleners konden de man niet redden. Hij bleek overleden. Agenten startten een buurtonderzoek en spraken diverse getuigen. Daaruit kwam naar voren dat het slachtoffer voor het laatst is gezien in een horecagelegenheid aan de Oude Veer. Van daaruit is hij vermoedelijk lopend richting de Weteringsingel en de Muilwijckstraat gegaan.

Tot nu toe is niet duidelijk hoe de man om het leven is gekomen. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die de man dinsdagavond laat hebben gezien of gehoord tijdens zijn wandeling van de Oude Veer richting de Muilwijckstraat. Heeft u informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Tiemen Schuit

DSC00778 DSC00786 DSC00794 DSC00777 DSC00798

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer