Tiplijn: 06-19541384

Meisje (16) gereanimeerd na val op Laan van Walburg

0

ZWIJNDRECHT – Een 16-jarig meisje is donderdagmiddag 24 maart onwel geraakt op de Laan van Walburg in Zwijndrecht. De tiener moest worden gereanimeerd. Omstreeks 13.30 uur kwam het meisje met haar fiets ten val en raakte ze onwel. Omstanders reanimeerden het meisje in afwachting van de hulpdiensten.

Hulpverleners van de ambulancedienst en een traumahelikopter namen de reanimatie niet veel later over. Het Zwijndrechtse meisje is na stabilisatie naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

Foto’s: Nick den Engelsman

IMG_3629 Meisje gereanimeerd na val Laan van Walburg Zwijndrecht (1) Meisje gereanimeerd na val Laan van Walburg Zwijndrecht (2) Meisje gereanimeerd na val Laan van Walburg Zwijndrecht (3) Meisje gereanimeerd na val Laan van Walburg Zwijndrecht (4) Meisje gereanimeerd na val Laan van Walburg Zwijndrecht (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer